Boek review Mr. Cey

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 om 11:39

Voor ik ga beginnen met de review van twee prachtige boeken wil ik eerst van de gelegenheid gebruikmaken om Mr. Cey te feliciteren met weer een knap staaltje vakwerk!

Ook mijn felicitaties naar de uitgeverij, fotograaf Roland J. Reinders en iedereen die aan deze mooie boeken heeft gewerkt.

Deze boeken zitten weer boordevol aantrekkelijke haakprojecten dus laten we beginnen met een super leuk kerst boek!
Onder de review van het kerstboek vind je nog een review

Titel: Adventshaken met Mr. Cey

Auteur: Mr. Cey

Genre: Boek met haakpatronen voor de winter en kerst

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam

Prijs: €13,99

Adventshaken met Mr. Cey" is een superleuk boek voor mensen die van haken houden, vooral tijdens de kersttijd. Het is geschreven door een getalenteerde haakontwerper genaamd Mr. Cey, en het staat boordevol haakpatronen voor allerlei leuke dingen die je kunt maken.

Dit boek is geweldig omdat het voor iedereen geschikt is. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gehaakt, kun je het proberen, want de instructies zijn heel duidelijk en makkelijk te volgen.

In het boek vind je patronen voor kerstballen, schattige versieringen voor je kerstboom en andere leuke ornamenten, de garen die gebruikt worden zijn voornamelijk Quattro van LangYarns.

Wat dit boek echt bijzonder maakt is denk ik toch wel hoe het boek is gemaakt, als een echte advents kalender klap je hem open en kun je samen met Mr. Cey aftellen tot kerst!

 

De foto's in het boek zijn ook prachtig en brengen de haakprojecten tot leven. Ze zorgen ervoor dat je meteen in de kerstsfeer komt.

 

Kortom, "Adventshaken met Mr. Cey" is een geweldig boek voor iedereen die van haken houdt, vooral tijdens de kerstperiode. Het staat vol met 24 leuke patronen en duidelijke instructies.
Ik persoonlijk vind dit toch echt wel een aanrader en een must have!

Titel: Heel Holland Haakt met Mr. Cey

Auteur: Mr. Cey

Genre: Boek met haakpatronen

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam

Prijs: €20,00

Heel Holland Haakt" is een boek vol 25 leuke haakprojecten, geschreven door Mr Cey, Het boek is bijzonder laagdrempelig of je nu al ervaren bent in haken of net begint, dit boek heeft iets voor iedereen.

Wat dit boek geweldig maakt, is dat de instructies heel duidelijk zijn, zelfs als je nieuw bent in haken. Er zijn veel foto's om je te helpen begrijpen wat je moet doen. Voor degenen die al meer ervaring hebben, zijn er ook moeilijkere patronen om uit te proberen.

In "Heel Holland Haakt" vind je allerlei haakideeën, van kleding tot knuffels en versieringen voor je huis. Of je nu een mooie sjaal wilt maken, een schattig cadeautje voor iemand anders, of gewoon iets om je huis gezelliger te maken, dit boek heeft genoeg keuzes.
En natuurlijk helemaal Hollands!

Wat dit boek extra leuk maakt, is dat de auteur, Mr. Cey, enorm leuke thema’s in het boek heeft!
Hollandse meesters, Delfsblauw, Hollands glorie, Amigudutchies en winter wonder Holland.
Zoals je kan lezen beloofd dat veel leuks, zo is een van mijn favoriete patroon uit het boek het kussen van het meisje met de parel en staat er een gordijntje in die mij helemaal terug brengt naar vroeger.

De foto's in het boek zijn prachtig en laten je zien hoe jouw haakprojecten eruit kunnen zien als ze klaar zijn. Ze zullen je zeker inspireren.
Dit boek heeft mij op een zeer positieve manier verrast, zelf heb ik niet zoveel met typisch Hollandse patronen maar ik vind dit echt wel een aanwinst voor mijn boekenkast door de diversiteit aan haakpatronen.

 

Kortom, "Heel Holland Haakt" is een geweldig boek voor iedereen die van haken houdt. Met duidelijke instructies, veel verschillende haakprojecten en de persoonlijke inbreng van Mr. Cey, is dit boek perfect om je creatieve kant te ontdekken. Dus, als je van haken houdt, pak dan je haaknaald en ga aan de slag met dit leuke boek!


Met een geweldige prijs kwaliteit verhouding is dit boek zeker de moeite waard!

Klik op de omslag van de boeken voor meer informatie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.