De Kreadoe, Win actie en Mysterie cal!

Gepubliceerd op 31 oktober 2023 om 11:28

KreaDoe staat voor de deur, en het begint allemaal morgen op 1 november. Terwijl ik deze blog schrijf, zijn exposanten druk bezig met de opbouw, en zoals je misschien hebt opgemerkt, zijn veel exposanten en ontwerpers ontzettend enthousiast. Iedereen wil een fantastisch spektakel creëren, en dat is natuurlijk onmogelijk zonder jullie allemaal!

Ik ben blij dat ik deze vijf dagen met jullie kan delen, van 1 tot 5 november, waar je me elke dag van 10:00 tot 16:00 uur kunt vinden bij de Wolplein-stand (stand 07.C026). Je kunt langskomen voor een gezellig praatje, om je Muizenhuis-boek te laten signeren, deel te nemen aan mijn leuke 'Raad en Win'-activiteit, om amigurumi-tips te vragen, of misschien zelfs deelnemen aan een mini-workshop waar we samen iets speciaals kunnen maken.

 

Wolplein bevindt zich handig tegenover 'Het Muizenhuis', waardoor het gemakkelijk is om je Muizenhuis-boek te bemachtigen. Ik zal niet alleen zijn op de stand tijdens deze dagen; er zullen veel andere getalenteerde ontwerpers bij me zijn. Hoe spannend is dat?

Laten we nu hebben over de 'Just Kimberley Raad en Win'-activiteit. Zelfs als je niet naar KreaDoe kunt komen, kun je nog steeds meedoen. Bij Just Kimberley geloven we in inclusiviteit, maar er zijn een paar regels om te volgen:

  • Je moet lid zijn of worden van de 'Haken met Just Kimberley' Facebook-groep.
  • Iedere persoon mag één keer raden.
  • Winnaars die correct raden, mogen één patroon kiezen.

Ik zou het geweldig vinden als jullie allemaal meedoen, want zoals ze zeggen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Alle winnaars worden op 6 november via Facebook op de hoogte gebracht en ontvangen hun gekozen patroon via e-mail.

Voor degenen die thuisblijven, zal ik mijn best doen om zoveel mogelijk content te leveren, zodat je nog steeds van KreaDoe kunt genieten, zelfs van een afstand. Als je wilt dat ik een bepaalde stand verken, laat me dat dan weten, en ik doe dat graag voor je.

Ook ben ik een super leuke actie tegen gekomen van Haakidee (Annemarie Arts)!
Zij zal niet aanwezig zijn op de kreadoe maar komt daarom wel met een leuke actie.
Zeker de moeite waard om haar website te bezoeken.

Natuurlijk is de stand van Wolplein niet de enige waar ik naar uitkijk. Ik kijk ernaar uit om weer contact te maken met andere exposanten en hun spannende promoties te ontdekken. Een actie die mijn aandacht trok, is die van Amilishly - onesiegurumi-aankleedpoppen met een schattige uitstraling. Ze heeft bijvoorbeeld een Elsa-pop in Rapunzel-stijl ontworpen, en we kunnen bloemen haken voor het haar van Elsa. Ik ben thuis al begonnen, en jij kunt dat ook! (stand 08.C056)

op de website kun je het gratis patroontje van de bloem vinden!

Klik op de afbeelding en ga naar de website

klik op de afbeelding en ga naar de website

Ik kan niet wachten om alle fantastische stands te verkennen, ook al is het een beetje verleidelijk. Ik ben nog steeds op zoek naar een stijlvolle projecttas, en ik ben fan van steekmarkeerders en garen, dus je kunt wel raden waar ik naartoe ga. En laten we de stand van MostCutest.nl niet vergeten, waar ze super schattige kawaii-producten hebben. Om een andere hobby te bevredigen, zal ik zeker de puzzelstand bezoeken, want ik kan de beurs niet verlaten zonder een mooie puzzel.

Mijn lieve collega's (Den)Dennis en Wim(Mr. Knitbear) (stand 07.F030) zullen er ook zijn en uiteraard hun boeken promoten en signeren ook hebben zij weer lieve getalenteerde dames mee die jullie met liefde een brei en haak demonstratie geven.

Een andere collega, Mr. Cey, is elke dag aanwezig op de stand van Pera en Pasha (stand 07.A023), en hij heeft ook zijn boeken bij zich. Ze zijn zeker de moeite waard om te hebben.
In mijn vorige blog kun je de review lezen van "heel holland haakt"

Als je meer wilt zien van KreaDoe of een indruk wilt krijgen van de beurs na afloop, weet ik dat er enkele influencers rondlopen die deze dagen filmen en geweldige video's maken.
Zo deed Michael van Mikes Creatieve Wereld eerder al een review van het 'Het Muizenhuis Haakboek' in zijn weekvlog van week 42.
(klik op de foto en ga direct naar het youtube filmpje) ------------->

 

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze aan me te stellen. Als je me op de beurs ziet, spreek me dan vooral aan. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en connecties te leggen. Immers, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Jullie zijn allemaal van harte welkom, want er gaat niets boven het ontmoeten van mensen die dezelfde passie delen.

Na KreaDoe gaan we beginnen met de Mystery CAL (Samen Haken), die plaatsvindt in de Facebook-groep. We houden de details nu nog geheim, maar we zullen meer onthullen na KreaDoe. Je krijgt informatie over de duur, het schema en de benodigdheden om deel te nemen. Het is een Gratis CAL, dus je kunt je favoriete garen en haaknaald gebruiken. Elke week plaatsen we een blog met een deel van het patroon zonder foto's.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Laat me vooral weten wat je van deze blog vindt. Ik wens jullie allemaal een fantastische week.

 

Heel veel liefs,

(Just) Kimberley

p.s. ik zou het enorm waarderen als iedereen de blog wilt delen zodat er meer mensen mee kunnen doen aan de raad en win actie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.